Διαφήμιση        Επικοινωνία        Αρχική
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σταύρος Κόλκας

 

 

Απρ
16
2014
 

Μία υπόθεση όλων μας

Σήμερα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον πιο χυδαίο μηχανισμό που έβγαλε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο και έναν από τους χειρότερους της ελληνικής κοινωνίας.
Έναν μηχανισμό που στον βωμό της δικής του επιτυχίας χωρίς κανέναν κανόνα που να ευνοεί πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού, χρησιμοποιεί επιχειρηματολογία καθυστερημένων για να πείσει πως δεν τον φτύνουν αλλά βρέχει.
Ο σημερινός αγώνας δεν είναι …

 
Μάρ
24
2014
 

Κίνητρό μας, η φθορά τους

Αυτό που ζούμε είναι το πλέον ακραίο όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, γιατί άμα το πάμε κοινωνικά άστα να πάνε.
Σήψη, δυσωδία, μία κατάσταση που δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς.
Το μοναδικό ευχάριστο στη προκειμένη περίπτωση είναι πως ο δημόσιος διάλογος άρχισε να ξεβρακώνει την κατάσταση. Όμως υπάρχει δρόμος μπροστά.
Η κουβέντα που κακώς άνοιξε εξωτερικά του ΠΑΟΚ …

 
Μάρ
03
2014
 

Τον έφαγε ο… Στέφενς

< ![endif]–>

Θεωρίες συνωμοσίας παντού. Εντάξει δεν έχουμε και την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά σαν ομάδα, αλλά το πράγμα έχει πάει στην απέναντι άκρη. Τον Στέφενς τον έφαγε η κλίκα των ελλήνων διεθνών.
Τα βάζεις κάτω, λες ρε πούστη μου ποιοι είναι οι έλληνες διεθνείς; Ο Σαλπιγγίδης; Τον ξέρουμε, δεν τα κάνει αυτά. Ο Τζαβέλλας; Το παιδί ότι …

 
Φεβ
12
2014
 

Τεχνοκράτες στα λόγια

Είσαι υπέρ του Στέφενς ή κατά; Αυτή η αηδία, αυτή η κούραση, αυτή η ανάγκη των μέτριων να χωριστούν σε στρατόπεδα.
Εγώ δεν είμαι υπέρ, ούτε κατά και το διευκρινίζω γιατί πάλι διακρίνω μία προσπάθεια να με εντάξουν σε ένα γκρουπ. Εγώ καταγράφω συν και πλην. Στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, ο ρόλος μας είναι αυτός. …

 
Ιαν
17
2014
 

Επικοινωνήστε …

Δεν σου αφήνουν τον κόσμο να ταξιδέψει, δεν σου βρίσκουν λύση με τα χρέη ενώ θέλεις να πληρώσεις, δεν σου βρίσκουν λύση για τον διαγωνισμό που θέλεις να συμμετάσχεις για να φτιάξεις το νέο σου αθλητικό κέντρο.
Είναι γεγονός πως αντί να βελτιώνεται η κατάσταση γύρω από την ομάδα συνεχώς, υπάρχουν άνθρωποι που μόνο τρικλοποδιές …

 
Δεκ
26
2013
 

Και επιτέλους άνοιξε ποδοσφαιρική κουβέντα

O Χιουμπ Στέφενς είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι του ΠΑΟΚ. Και ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε να περάσει τόσα μηνύματα ποδοσφαιρικής φύσεως. Μία κουβέντα που έλλειψε από έναν ΠΑΟΚ που κρύβεται πάνω σε αυτό το θέμα.
Η έννοια ομάδα, είναι κάτι που ακούγεται απλό αλλά είναι εξαιρετικά σύνθετο. Πρώτα …

 
Δεκ
16
2013
 

Δεν υπάρχει ηγέτης

Προσπάθησα να αναλύσω τα δεδομένα μίας εμφάνισης απέναντι στη Καλλονή που έφερε χαμόγελα. Εγώ που ξέμεινα στην Αθήνα θα χαμογελάσω αν κερδίσουμε στο Περιστέρι.
Χαμογελώ γιατί είναι μεγάλη υπόθεση η άνοδος του Λούκας και αυτό γιατί στη δική μου σκέψη είναι το επικοινωνιακό όχημα πίεσης προς την ΠΑΕ για αγορά ποδοσφαιριστών.
Η αγορά ποδοσφαιριστών είναι η μοναδική …

 
Δεκ
09
2013
 

Το θολωμένο μου μυαλό

Είμαι σε μία φάση πολύ μυστήρια γιατί ενώ πιστεύω πως έχω εξωτερικό εχθρό, πρέπει να αντιμετωπίσω κάτι εσωτερικό που δεν το βλέπω σαν εχθρό. Μήπως τελικά είναι; Ιδού το ερώτημα.
Προσπαθώ με την πρακτική μου σκέψη να συνδυάσω πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά δε γίνεται. Ο ΠΑΟΚ βάλλεται αλλά από πού; Όχι από αυτόν που με γλεντάει …

 
Νοέ
23
2013
 

ΠΑΟΚ και ας μην ηρεμήσω ποτέ

Παραμονές του αγώνα εναντίον του Άρεως, μίας ομάδας ερασιτεχνικής στο άμεσο μέλλον και όσον αφορά σε επίπεδο ποιότητας και χαρακτηριστικών, ερασιτεχνικής από σήμερα.
Ενοχλήθηκαν που έγραψα πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του 5-0 αποτελεί αποτυχία, όμως δεν έχουν την διανοητική ικανότητα να αντιληφθούν πως αυτό δεν έχει ως στόχο την μείωση της ομάδας που οι ίδιοι …

 
Νοέ
02
2013
 

Συμπεράσματα

Πήραμε μία νίκη ακόμη με το γνωστό τρόπο. Φάγαμε γκολ, αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε, κινδυνέψαμε και το πήραμε στο τέλος.
Τα γνωστά κουσούρια. Έλλειψη ισορροπίες, λίγες καλές τελικές πάσες, κακές τελικές προσπάθειες, αρκετοί παίκτες εκτός αγώνα για μεγάλα διαστήματα.
Τα καλά μας, κάποια καλά διαστήματα, κάποια καλά στημένα, διάθεση και πίστη μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Νομίζω πως όλοι όσοι ξεφωνίζατε …